top of page

Filmen lijkt soms op werken

studio foto.jpg

Rmstudios

Hoe en wat is nou eigenlijk Rmstudios?

Rmstudios is een uit de hand gelopen hobby project.
Toen ik als puber radioprogramma's ging maken voor plaatselijke piratenstations ging het studio gevoel al leven.
Lekker met draaitafels en bandrecorders in de weer. En dan iets maken voor een publiek dat het beluisterd. Daar soms reacties op krijgen en dan was ik helemaal blij. Het duurde ook niet lang voordat ik mijn "studio" een naam had gegeven. 

#Rmstudios dat moest het zijn.
           

            In meervoud want je moet immers groot denken.

Tot op de dag van vandaag is dat nog steeds zo. Iets maken voor een publiek dat het beluisterd maar nu zelfs ook bekijkt. Dit omdat die passie voor het maken van films erbij gekomen is. Op beeld vastleggen van iets dat je meemaakt en dat later tot een mooie film monteren. En muziek mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Ik heb niet voor niets de stelling.

 

      Rmstudios - Daar waar beeld en geluid samen komen.

Op dit moment noem ik de studio gewoon een hobby bedrijfje. Met enige regelmaat komen er verzoekjes binnen of ik op het gebied van audio of video iets kan maken. En wat de laatste jaren ook steeds vaker voorkomt is de vraag of ik oude videobanden, super8 films, dia's, bandrecorderbanden, cassettebandjes en ga zo nog maar even door digitaal kan maken. Hele avonden zit ik te digitaliseren. Voor de persoon die erom vraagt reken ik hele schappelijke prijsjes en voor mij is het een leuke manier om te zorgen dat mijn studio een beetje "Up To Date" kan blijven.
 
Dus heb je oud materiaal dat je digitaal wilt hebben schroom dan niet om een mailtje te sturen. Zie de contact info hieronder.

Naast deze website is er natuurlijk ons YouTube kanaal. Wanneer je het YouTube knopje klikt kun je gelijk even abonneren. We hebben ook een eigen Facebook pagina. Als je die even een Like geeft of volgt dan blijf je ook wat dat betreft op de hoogte.

  • YouTube
Featured

Ook bekend van

watermerk films rmstudios.png
19225063_10210937021853772_8211289780585651661_n.jpg
rond logo studio insta3.png
Contact

Contact

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Or just drop me a line here

Thanks for submitting!

bottom of page